• 597 8736195
  • info@mobile-pc-clinic.com
Reviews
Iphone 12 Pro Max Review

Iphone 12 Pro Max Review

De Iphone 12 Pro Max is een veelbesproken handset de afgelopen tijden. Dit omdat het de grootste handset is die Apple heeft gelanceerd. In deze blog zullen we deze sprankelend uitziende handset reviewen en u voorzien van onze feedback op deze handset. We hopen dat u er enthousiast over bent en dat u met ons meeleest.

Like onze page op Facebook of op Instagram en subscribe op onze YouTube om op de hoogte te blijven van deze super reviews, tips & tricks. Vergeet niet om de page op “See First” te zetten en vergeet niet om de notification bel op Youtube aan te zetten.

Mobile & PC Clinic is uw vertrouwde partner als het neerkomt op de zorg van uw mobiel, laptop, computer en tablet. Bezoek u ook onze shop page om te zien wat wij u allemaal voor u kunnen betekenen.

Het ontwerp van de 12 Pro Max weerspiegelt dat van de andere handsets in de iPhone 12-familie van 2020: er is een nieuw frame met platte zijkanten, dat er industriëler uitziet en iets minder comfortabel vast te houden is dan het model van vorig jaar.

Het is echter uitgedost in premium ogende, meer gedempte kleuren, en we zijn fans van de glanzende metalen rand rond de rand (ondanks het feit dat het een echte vingerafdruk magneet is).

Hoewel de iPhone 12 Pro Max eigenlijk maar een heel klein beetje groter is dan de 11 Pro Max van vorig jaar, zijn de randen rond het OLED-scherm verkleind zodat Apple de schermgrootte kan vergroten tot 6,7 inch – en het is een dwingende reden om op te halen de nieuwe grotere iPhone.

Beelden zijn duidelijker en beter zichtbaar op het grotere scherm, u ziet meer van een webpagina of afbeelding in het dagelijks gebruik – en als film kijkmachine is het de beste iPhone ooit. Het is een van de beste displays op de markt, die met gemak zowel kleurrijke scènes als subtielere tonen kan weergeven.

Camera

De headline-functie op de nieuwe iPhone 12 Pro Max is de camera-array: er zijn drie camera’s, allemaal geüpgraded met een betere beeldprocessor. Hoewel het camera blok meer uit de achterkant van de telefoon steekt dan bij recente iPhones, is de belangrijkste 12MP-sensor geüpgraded om veel meer licht op te vangen, en zijn er ook verbeteringen aangebracht aan de beeldverwerking – sommige van de foto’s die we maakten waren echt indrukwekkend.

De 12 Pro Max liep in onze tests echter niet zo ver voor op de camera prestaties van de iPhone 12 Pro, wat verrassend was – de beelden waren over het algemeen helderder en helderder dan de 12 Pro Max, maar niet enorm.

Als je een beginnende filmmaker bent, zouden we zeggen dat het zeker de moeite waard is om naar de 12 Pro Max te kijken – het is Dolby Vision-opname met 4K en 60 frames per seconde, dus als je een maker van inhoud bent die op zoek is naar een telefoon die beelden van hoge kwaliteit kan opnemen, kan de 12 Pro Max dat zeker.

HDR zorgt er ook voor dat uw films er beter uitzien, met verbeterde helderheid en kleur; het kan er echter een beetje kunstmatig uitzien en clips nemen meer opslagruimte in beslag op je telefoon. Het is geen functie waar de meesten naar zouden moeten kijken om te upgraden.

Opslagruimte

Het is natuurlijk van belang om genoeg opslag ruimte te hebben bij een handset die zulke goede foto’s en videos kan opnemen. Bij de Iphone 12 Pro Max kunt u kiezen uit 128GB, 256GB en zelfs 512GB aan opslagruimte. Hoewel 128GB veel klinkt valt het tegen omdat het vanwege de kwaliteit van de foto’s en video’s toch heel snel kan vollopen.

Connectiviteit

5G is de toekomst van mobiele connectiviteit, maar het is op zich nog geen reden om de iPhone 12 Pro Max te kopen… nog niet. Veel delen van de wereld hebben nog steeds geen 5G-dekking, dus veel gebruikers zullen deze functie voorlopig overbodig vinden. In de komende jaren zal connectiviteit echter veel wijdverspreider worden, dus het kopen van een 5G iPhone gaat meer over toekomstbestendig zijn dan nu genieten van next-gen snelheden, tenzij je in het hart van een grote stad woont.

En 5G brengt meestal alleen hogere snelheden (hoewel het voor de meesten sneller is dan zelfs wifi), dus je hebt misschien niet het gevoel dat dat op dit moment in je leven ontbreekt.

Batterij

Voor het genieten met uw handset is het natuurlijk belangrijk dat die lang aan blijft en dat u niet steeds naar een charger hoeft te zoeken. Het is bekend dat de Iphones hier vaker teleurgesteld hebben maar gelukkig lijkt dit verbeterd te zijn bij de Iphone 12 Pro Max. Doordat de chassis van deze handset groter is kon er een grotere batterij in die wel goed opgewassen is tegen de grotere display en de verbeterde camera kwaliteit.

We hebben gemakkelijk een dag van gebruik bereikt tijdens onze tests, en zelfs op dagen dat we de batterij echt hard hebben geduwd, kwamen we tot 19.30 uur voordat we de oplader nodig hadden.

Prijs

De prijs van de Iphone 12 Pro Max is $1099. Dit is de duurste Iphone dat Apple ooit gelanceerd heeft en hoewel het vele verbeteringen vertoont vinden wij het toch aan de dure kant. Wanneer wij kijken naar de upgrades bij deze Iphone is het beter maar niet veel beter dan de Iphone 12 Pro.

Ons Advies

Pro’s

  • Groter scherm
  • Langere batterij houdbaarheid
  • Super camera kwaliteit

Con’s

  • Voelt een beetje te groot aan
  • Een peperdure handset
  • Vergelijkbaar met de Iphone 12 Pro

Kortom,

  • Wilt u genieten van groter beeld, betere foto’s en video’s?
  • Zijn uw handen groot en sterk genoeg om het te kunnen dragen?
  • Heeft u dit budget beschikbaar?

Dan zouden wij deze Iphone 12 Pro Max zeker aanraden. Het is wel het proberen waard.

Wij hopen dat u heeft genoten van deze blog en dat wij hebben bijgedragen aan uw keus waarom u wel of niet deze Iphone 12 Pro Max zou willen aanschaffen.

Disclaimer

Onze informatie is op basis van vele research en video demonstratie die wij hebben gezien. Hoewel wij de informatie uit meerdere bronnen hebben gehaald en het vertrouwelijk wordt geacht zou het kunnen dat er incorrecte informatie bij staat. Wij verontschuldigen ons hiervoor en horen graag van u hoe wij deze informatie accurater en betrouwbaarder kunnen maken.

Share Please?

Leave a Reply

Your email address will not be published.