• 597 8736195
  • info@mobile-pc-clinic.com

Condities & Voorwaarden

Condities & Voorwaarden

Mobile & PC Clinic is uw vertrouwde partner als het gaat om reparatie van uw mobiel, laptop, computer en tablet reparaties. Dit success hebben wij alleen kunnen bereiken door de condities en voorwaarden die wij gehanteerd hebben. Als klant van ons betekent het dus dat u automatisch akkoord gaat met de geldende condities en voorwaarden. Hierbij stellen wij u in kennis van de geldende condities en voorwaarden:

Geldigheid van een offerte

Als klant van ons krijgt u na elke diagnose een offerte waarbij de kosten zijn aangegeven voor de reparatie van uw apparaat. Deze offerte is slechts 5 dagen geldig. Indien u na deze 5 dagen weer van onze diensten gebruik wenst te maken begint het process opnieuw en zouden wij u weer moeten voorzien van een offerte. We kunnen helaas niet dezelfde prijzen garanderen.

Aansprakelijkheid

Indien we uw apparaat hebben gerepareerd word u hiervan in kennis gesteld en kan het opgehaald worden. Dit kan binnen 1 maand nadat wij u in kennis hebben gesteld. Wij zijn na 1 maand niet meer aansprakelijk voor uw achtergelaten apparaten.

Vooruitbetaling

Wij van Mobile & PC Clinic hanteren een vooruitbetaal principe. Dat betekent dat u eerst betaald alvorens wij overgaan tot de reparatie van uw apparaat.

Bestellingen (Laten halen)

Het kan voorkomen dat wij enkele onderdelen niet uit voorraad kunnen leveren en deze voor u gehaald moeten worden vanuit het buitenland. Ook in dit geval krijgt u een offerte van ons.

Wij laten pas halen onder de volgende voorwaarden:

  • De offerte is betaald
  • U heeft het juiste model nr doorgegeven
  • Wij stellen ons niet aansprakelijk voor verkeerde bestellingen waarbij de gegevens dat u aan ons heeft gegeven niet juist zijn.

Het is daarom belangrijk dat u het item goed controleert en als u twijfelt kunt u het altijd voor een meenemen zodat we zeker van kunnen zijn dat het het juiste model is.