• 597 8736195
  • info@mobile-pc-clinic.com

Over Ons

Geschiedenis

In maart 2016, werd deze onderneming opgericht door Dean Cheuk A Lam, die als jonge ondernemer begon op het balkon bij zijn moeder thuis.

Doordat we de beste service aan onze klanten verleenden en een zodanig vertrouwen van onze klanten kregen, groeide deze onderneming langzamerhand tot een zelfstandige onderneming die een grote impact maakt op de samenleving wanneer het gaat om mobile, pc, tablet en laptop reparaties.

Missie

Onze missie is om onze klanten zodanig van dienst te zijn dat ze ongetwijfeld hun mobile, pc, tablet of laptop bij ons kunnen brengen voor welke reparatie het ook mocht zijn en op te hoogte te blijven van tips en tricks om zo lang als mogelijk van hun apparaten te genieten.

We geloven in ons personeel omdat ze elke dag studeren om u steeds meer en steeds beter van dienst te zijn, terwijl het bedrijf verder groeit om het makkelijker te maken voor de klanten om van onze diensten te genieten.

Kernwaarden

De waarden die we gevolgd hebben om te komen aan dit succes en die we zullen blijven aan houden om verder te kunnen groeien zijn:

Integriteit & Eerlijkheid: Onze integriteit en eerlijkheid hebben ons gemaakt wat we nu zijn. Hierdoor kregen onze klanten vertrouwen in het geen we doen en blijven ze ons ondersteunen. We zullen nooit onze integriteit en eerlijkheid verlagen voor commerciëel, financiëel en/of persoonlijk profijt.

Bekwaamheid: Naast integriteit en eerlijkheid is het van belang dat we kennis en ervaring hebben van het geen we doen. Dit is waar de klant eigenlijk voor betaald en ook waarom we hard aan werken om steeds meer te leren om de klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen probleem is te groot voor ons om op te losssen.

Openheid: We zijn altijd open voor adviezen, suggesties en alle andere vormen van feedback dat ons tot een beter geheel kan maken. Dit is de voornaamste reden hoe we komen tot dit succes. Als we ons ontfermen over onze klanten is het belangrijk te weten hoe ze dit ervaren.

Partnerschap: We geloven dat we samen heel veel kunnen bereiken. Als jij groeit, groeien wij en als wij groeien, groei jij dus ook. Met deze mentaliteit ten opzichte van onze klanten en ook onze partners in mind, zijn we bereid samenwerkingen aan te gaan die bijdragen tot ons succes en het succes van allen om ons heen.

Leiderschap: Alles staat of valt met leiderschap. We zetten ons in om altijd goed leiderschap te tonen, niet alleen in onze onderneming, maar ook bij onze klanten, partners en iedereen om ons heen.

Laten wij samen groeien naar de top!

Mobile & PC Clinic